Logo SR Rijssen

Bekijk hieronder de plafondafwerkingen die wij zoal aanbieden, van spackspuit tot gladpleisters! Wij kunnen u voorzien van de beste oplossingen op het gebied van verschillende stuc werkzaamheden. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u waar nodig voorzien van een passend voorstel.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Schuurwerk


Schuurwerk is een vochtregulerende, decoratieve afwerking, welke zowel fijn als grof kan worden aangebracht. het halve-maantjes-effect maakt het een speels plafond.

Spackspuiten


Spack is een sierpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden. Spack geeft een strakke en sterke afwerking. Een groot voordeel van spack is dat er weinig tot niets aan de wanden voorbehandeld hoeft te worden. Hoe fijn of hoe grof de spack wordt gespoten bepaalt u zelf.

Gladpleister


Bij het gladpleisteren van het plafond wordt er een gipslaag op het plafond aangebracht, wat met een spaan wordt afgewerkt waardoor er een glad geheel ontstaat. Let wel op dat gladpleisterwerk plafonds altijd afgewerkt dienen te worden met een latex of muurverf om een mooi egaal geheel te krijgen.

0548 36 47 92 StucadoorsbedrijfRijssen info@sr-rijssen.nl
Invendi.net