Logo SR Rijssen

Decoratieve Wandafwerking

Bekijk hieronder de wandafwerkingen die wij zowel aanbieden, van spackspuiten tot structuurpleisters! Wij kunnen u voorzien van de beste oplossingen op het gebied van verschillende stuc werkzaamheden. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u waar nodig voorzien van een passend voorstel.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Colorstuc


Colorstuc is een gladde gebruiksklare effectpleister voor binnen, vrij van minerale binders op basis van een alkalibestendige weekmakervrije kunstharsdispersies. Colorstuc is een sierpleister voor binnen, geschikt voor muren welke vlak gestuct zijn afgewerkt en bouwplaten van bijv. gipskarton. Colorstuc geeft een zeer gladde en meerkleurige toplaag, is decoratief en ademend. Colorstuc kan al in 1 dag gerealiseerd worden!

Bekijk meer

Frescolori


Als u uw muur laat afwerken met een decoratieve pleister, dan heeft u bij ons de keuze uit verschillende merken. Deze merken zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, echter hebben ze verschillende eigenschappen. Wij kunnen u hierin adviseren, zodat u zeker bent van een goed eindresultaat waar u nog jaren plezier van heeft.

Bekijk meer

Spackspuiten


Spack is een sierpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden.

Spachtelpleister


De regelmatige korrelstructuur van spachtelpleisters geven uw wanden een decoratief en modern uiterlijk, dé basis voor een mooi interieur!

Structuurpleister


De sfeervolle, schorsstructuur van structuurpleister verfraait ieder interieur! U creërt gezelligheid en ambiance.

Barokpleister


Een sierpleister met karakter! De structuur appelleert aan een rustieke en landelijke sfeer, dit geeft uw interieur warmte.

Parelpleister


De subtiele zijdeglans geeft parelpleister z'n exclusieve uitstraling. U kunt kiezen uit een gladde en strakke of fijn gestructureerde afwerking. Parelpleister is echt een sierpleister van deze tijd: modern en smaakvol.

Metallics


Uniek in zijn soort, trend zettend en een prachtig metallic effect karakteriseren de Metallic sierpleister. Een "Eye-catcher" in ieder interieur. U kunt kiezen uit meerdere eigentijdse kleuren, uw creativiteit kent geen grenzen meer!

Coral


Coral, een sierpleister met diepte. Een korrelpleister met een egale structuur, welke universeel toegepast kan worden op de steeds meer verschillende ondergronden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Edelpleister


Een klassieker onder de sierpleisters, uitermate geschikt voor het afwerken van buitengevels. Edelpleister is dampdoorlatend, slagregenvast, vuilafstotend, lichtecht en goed bestand tegen mechanische belasting.

Naar eigen wens


Voor zowel aannemers als particulieren hebben we verschillende diensten te bieden. Vraag ons gerust naar alle verschillende mogelijkheden, wij kunnen altijd wat voor u of uw bedrijf betekenen!

0548 36 47 92 StucadoorsbedrijfRijssen info@sr-rijssen.nl
Invendi.net